Eerste hulp bij flesweigeren

Help! Je geeft borstvoeding en wilt daar graag nog een tijdje mee doorgaan, maar je kindje drinkt de fles niet (meer). En je (vrouw/vriendin) moet weer gaan werken!

Dit kan veel stress opleveren, voor de ouders, de baby, de oppas… Je hebt al veel tips en adviezen gekregen en op Google gezocht, maar helaas is er geen tip die bij elke baby werkt.

Mijn naam is Maaske en ik bied preverbale logopedie aan bij het bedrijf Volmondig Logopedie. Ik heb twee dochters (2015 & 2017), die allebei ook de fles niet wilden drinken toen ik weer moest werken… Gelukkig kwam dat goed en nu ondersteun ik andere ouders met dit probleem.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je krijgt de informatie toegestuurd. 

Linda werd door mij begeleid toen haar dochter de fles weigerde, en schreef daarover deze ervaring: 
“T. weigerde ineens elke fles vanaf 8 weken oud, we hebben vanalles geprobeerd maar het haalde weinig uit. Omdat ik maandag weer moet werken, werd dit probleem steeds serieuzer. Het consultatiebureau adviseerde ons toen preverbale logopedie. Wanneer je dat googlet, kom je al snel bij Volmondig Logopedie”. Geweldige reviews en het kan snel en gewoon op afstand via videobellen. Dus ik denk: dit is of Jomanda, of het ei van Columbus. Ik heb haar in de middag benaderd, in de avond gebeld, in de ochtend de tips geprobeerd en nu drinkt ze zonder gemopper de fles! “

    Ja, ik wil meer informatie over begeleiding op afstand bij flesweigeren!