Ervaringen

Sandra (32) geeft borstvoeding aan Jurre (3 maanden). Binnenkort moet ze weer gaan werken, maar Jurre drinkt niet uit een fles. Vijf verschillende flessen, talloze oefenmomenten en alle tips die ze via Google kon vinden had ze al geprobeerd. Uiteindelijk komt ze in contact met een preverbaal logopedist en twee dagen later schrijft ze dit verhaal:

“Vanaf 6 weken zijn we met onze 3e zoon braaf gaan oefenen met het flesje. Vanaf het begin geen succes. Er werd gekokhalst en gespuugd en vooral veel gehuild. Alle soorten flessen en spenen in huis gehaald, een panty erom heen, op allerlei verschillende plekken en momenten en ik ben vast nog wat dingen vergeten. Het werd steeds stressvoller met mijn 1e werkdag steeds dichter in beeld.
Uiteindelijk kwam ik bij toeval in contact met Maaske. Zij heeft ons geholpen en binnen 2 dagen drinkt onze zoon zijn flesje met moedermelk leeg!
We blijven oefenen want zijn voorkeur is nog steeds duidelijk de borst (geef hem eens ongelijk ????), maar wat een verschil binnen 2 dagen! Zo ga ik een stuk relaxter richting het einde van mijn verlof! “